PROFIL

Murer og entreprenørfirma

Mange års erfaringer

Erik Søgaard Hansen og sønnen Claus
Erik Søgaard Hansen grundlagde virksomheden tilbage i 1964. Firmaet drives i dag af sønnen Claus Søgaard som overtog firmaet i 1996.

Fra en flise til store entrepriser
Vi er leveringsdygtige af alt indenfor murerfaget samt i jord, beton og kloakarbejde. Med en fast stab på 15 medarbejdere, løfter vi både små og store opgaver. Det kan være fra den lille mureropgave hos fru Jensen, som ønsker at få skiftet en flise, og op til de store projekteringer som hovedentrepriser og fagentrepriser. De store opgaver løses og leveres mange gange i samarbejde med flere af vores underleverandører

Det gamle murerhåndværk
De mange års erfaringer har gjort os til en trofast leverandør af vedligeholdelse og renovering af mange gamle og bevaringsværdige bygninger, hvor der stilles specielle krav til det at håndtere det gamle murerhåndværk.

 

 

Kvalitet
Vores leverancer er underlagt veldokumenteret kvalitetsstyring og -sikring.

Godt arbejdsmiljø
Vi vægter arbejdsmiljø meget højt og følger løbende arbejdstilsynets vejledninger. Det gør vi både, fordi vi ønsker at passe på vores medarbejdere og fordi kvaliteten i leverancerne forbedres som følge af glade og tilfredse medarbejdere med gode arbejdsforhold. 

BASF-CC certificeret
Vi er specielt certificeret til at udføre belægning af specialgulve fra BASF-CC, som har et meget omfattende program af produkter til mange typer anvendelser. Hvis du er interesseret i mere specifik information kan du enten kontakte os eller du kan læse mere om produkterne på BASF-CC’s hjemmeside

Profil

   E. Søgaard Hansen & Søn ApS
   Torvebyen 3
   4600 Køge
   CVR-nr: 19642844


E. Søgaard Hansen & Søn 2020. All rights reserved.